Contactgegevens:

Mijke Derks

telefoonnummer: 0624828954

mail: info@mijkederksfotografie.nl

 

 

Laat een berichtje of een recensie achter:

Reactie plaatsen

Reacties

G&R
3 maanden geleden

Mijke is een super leuke, spontane én gezellige fotograaf. Ze denkt graag met je mee en weet iedereen enthousiast te krijgen voor het fotomoment!🥰

Mijke, enorm bedankt voor de ontzettend mooie foto's en het prachtige fotoboek. Je hebt onze bruiloft heel mooi vastgelegd 💕

Ina Arends
2 jaar geleden

Wat een superleuke fotograaf. Ook met pubers kan ze er gewoon een leuke middag van maken.
Ben zo benieuwd naar het resultaat van vanmiddag.

Danielle
2 jaar geleden

Wat een fantastische foto’s zijn er net binnengekomen. De kinderen vonden de shoot echt leuk, Mijke wist de aandacht goed vast te houden bij de kinderen en veel plezier te maken.
Kortom… wij komen zeker terug :)

Renate Bouwmeester
2 jaar geleden

Een hele goede en lieve fotograve geduld met kinderen en weet hoe het moet. Zo blij met mijn foto's. 2 hele leuke shoots gehad😊

Sylvia Cohen
2 jaar geleden

Al meerdere shoots gedaan met elke keer weer mooi resultaat! Mijke heeft veel geduld met de kinderen en maakt er tijdens de shoot een leuk spelletje van. Een topfotograaf!

Fiseler
2 jaar geleden

Via een collega bij mijke terecht gekomen en blijven plakken😉
Mijke is geduldig, lief, spontaan, vrolijk en het allerbelangrijkste is natuurlijk de hele mooi foto's die ze maakt.😍😍

Lieke Huiskes
2 jaar geleden

Mijke heeft onze mooiste dag compleet gemaakt en op beeld vastgelegd. We hebben een prachtige dag gehad! De foto’s zijn super mooi geworden en we zijn ontzettend blij met het album

Mijke heeft meegedacht over de locatie van de fotoshoot en goed ingespeeld op onze wensen. De eerste 10 foto’s werden bij binnenkomst van de avondgasten al op groot scherm gedeeld, zodat de avondgasten een impressie van de dag kregen.

Mijke is een spontane, vriendelijke, meedenkende, gezellige en zeer professionele fotograaf!

Judith Körmeling
2 jaar geleden

We hebben door de jaren heen al meerdere fotoshoots gedaan bij Mijke. Hier hebben we vele prachtige foto's aan over gehouden. Mijke neemt alle tijd en haalt alles uit de kast om ook de kinderen vrolijk op de foto te krijgen!

Lieke Smit
2 jaar geleden

Als je op zoek bent naar een familie of portret fotograaf dan ben je bij Mijke aan het juiste adres! Mijke is echt een top fotograaf!

Voor de 50e verjaardag van mijn moeder mocht ze mij en mij twee broertjes fotograferen. Mijke communiceert op een hele fijne en open manier. Zelfs mijn puberende broertje, die niet van foto’s houdt, wist ze stralend op de foto te krijgen!

Mijke ontzettend bedankt voor de prachtige foto’s! We zijn er echt heel blij mee!!

Jessica Kremer-Frijling
2 jaar geleden

Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat ik zelf altijd zoveel mogelijk probeer te vermijden om gefotografeerd te worden, maar Mijke weet precies de essentie van elke persoon te vangen zonder dat het op een gedwongen of krampachtige manier gaat.

Binnenkort staat zelfs onze derde shoot gepland!

Bianca Wessels
2 jaar geleden

Je hebt mensen die graag op de foto gaan en je hebt mensen als ik: ongemakkelijk, niet fotogeniek, opgelaten.. Maar deze fotograaf zorgt dat ik ontspannen, lachend en met plezier gefotografeerd wordt! Ons gezin staat al ruim 10 jaar bij haar voor de lens en dat blijven we graag nog heel lang doen!

Anoek Blikmans
2 jaar geleden

Mijke is een super fotograaf!! Al meerdere keren een shoot gehad; ze speelt heel mooi in op onze jonge kinderen, is geduldig en neemt alle tijd om mooie foto's te schieten!! Foto's worden snel aangeleverd! Ik raad het iedereen aan!! Een topfotografe!!

Marcella van Scheltinga
2 jaar geleden

Top fotograaf. In mei 2018 zijn wij getrouwd. Zij heeft ook het huwelijksaanzoek gefotografeerd. Zij kwam met dit idee en ik vond het zo gaaf dat wij hier foto's van hebben. Daarnaast ook super mooie trouwfoto's. Soms heb je niet eens door dat ze aanwezig is. De afwerking van de foto's en het trouwalbum zijn ook super mooi geworden en professioneel. Het contact verloopt soepel en laagdrempelig zo fijn. Zeker een aanrader dus.

Marloes Hospers
2 jaar geleden

Augustus 2021 zijn wij getrouwd en Mijke heeft dit samen met haar broer fantastisch vastgelegd. Het was tot het laatste moment spannend of we het droog zouden houden en Mijke dacht goed met ons mee over het verplaatsen qua locatie i.v.m. het weer. We hebben de meest prachtige foto’s gemaakt en misschien zijn de regenfoto’s wel het meest favoriet!

Tijdens de ceremonie, de borrel en het feest heeft Mijke ook onwijs veel leuke en spontane foto’s gemaakt. We kregen de ochtend na de bruiloft al een aantal foto’s doorgestuurd, wat een leuke verrassing was dat!

Ben je dus op zoek naar een vrolijke, meedenkende en gezellige fotograaf, dan moet je zeker Mijke vragen!

Marjolein
2 jaar geleden

Wanneer je een leuke fotograaf zoekt, waarbij je gezin lekker zichzelf mag zijn dan ben je bij Mijke aan het juiste adres. We hebben verschillende fotoshoots gedaan bij Mijke en allemaal met mooi resultaat, wat bij onze kinderen soms best een uitdaging is. Zelf ben ik fan van haar fotografie met het gouden licht! Ik zou geen andere fotograaf meer willen.

Francis Koelen
2 jaar geleden

Bedankt voor je leuke fotoshoot!!
Met een groep van 23 personen (jong en oud), is dat best een uitdaging!
Maar een geweldig resultaat van de foto’s op onze eigen plek (tuin). 👌👌👌

Brenda Maathuis
2 jaar geleden

Wij hebben al meerdere sessies gehad met Mijke. Wij wilden geen standaard locatie en ze denkt goed mee. Onze zoons zijn geen liefhebbers van poseren, maar het is wel gelukt. Ook onze eigenwijze pup kreeg ze mooi op de foto. Handig zijn ook de cadeaubonnen, zodat je mensen een leuke herinnering kunt geven. Kortom, wij zijn zeer tevreden.

Marielle
2 jaar geleden

Ik ben zo fan van de zwart wit foto’s. Ik krijg allemaal mooie reacties, maar de credits zijn jaar op jaar weer voor Mijke.
Super veel geduld voor die twee apen van mij die zich helemaal op hun gemak voelen bij haar.

Sandra
2 jaar geleden

We hebben met ons gezinnetje een fotoshoot met zwarte achtergrond gedaan. Het was top! Hele mooie foto's en wr voelden ons goed op ons gemak. Zelfs onze oudste dochter die eerst altijd flink moet wennen, kwam los. Mijke neemt de tijd en wist wat ze in moest zetten om onze dochter te laten lachen en voor de camera te laten staan. We komen zeker nog een keer terug met onze dames.

Lionne
2 jaar geleden

Mijke is een ontzettend leuke, lieve, gezellige en niet te vergeten top fotograaf. Mijke maakt foto's waar je als jezelf opstaat. Is ontzettend goed in de emoties van de mensen vastleggen en heeft ook voor detail.

Risanne
2 jaar geleden

Superblij met de newbornshoot en familieshoot - foto's! Top fotograve ben je! :-)

Nathalie Wiggerts
2 jaar geleden

Mijke is een super leuke fotograaf.. ze stelt de kindjes gerust en doet alles op een leuke speelse manier..
Ons huis hangt al vol met mooie fotos gemaakt door Mijke... en daar zullen vast nog vele bij komen..
De fotos zijn stuk voor stuk prachtig..

Linette van Triest
2 jaar geleden

Vorige jaar hele gave fotoshoot gehad op de Holterberg! Mijke gaat zo leuk met de kinderen om! En het mooie resultaat van de shoot hangt nog steeds aan de muur!

Jessica Boddeman
2 jaar geleden

Meerdere shoots bij Mijke gedaan, zwangerschap-, newborn-, familieshoot.
Allemaal prachtige foto's, waar wij als gezin nog steeds erg blij mee zijn.
Mijke is erg vriendelijk, neemt alle tijd, is geduldig met kinderen, maar destijds ook met onze hond.
Wij zijn erg tevreden over Mijke!

Rene en Gerda Huizinga
2 jaar geleden

Mijke heeft onze trouwerij in november 2020 zo mooi vastgelegd. Ondanks de mist geweldige foto's. Kort geleden een familieshoot gedaan met haar wat ons foto's van bijzondere waarde heeft opgeleverd. We zijn haar erg dankbaar en bevelen haar echt aan. Mijke dank je wel.

Ester Broekhuis
2 jaar geleden

Erg tevreden over Mijke. Ze is professioneel, vriendelijk en super lief voor de kinderen. Twee keer van haar gebruik gemaakt en de resultaten zijn erg mooi! Wij blijven bij Mijke!

Prins
2 jaar geleden

Wij hebben meerdere fotoshoots bij Mijke gehad. Binnen, buiten, geslacht van de baby, cakesmash, minishoots. Alles was perfect tot in de puntjes bedacht en uitgevoerd. Mijke staat ook open voor eigen inbreng. Na de fotoshoot krijg je snel een selectie van een heleboel mooie foto's om uit te kiezen. Zeker weer een keer voor herhaling vatbaar.

Susan Koelen
2 jaar geleden

Wij hebben met onze hele familie (24 pers) een geweldige shoot gehad op onze eigen locatie!
De foto’s zijn prachtig geworden en niets was te gek, alle combinaties die we wilden zijn vastgelegd.
Mijke, nogmaals bedankt namens de familie Koelen voor dit waardevolle bezit!

Dajenne Heetbrink
2 jaar geleden

Dat we inmiddels al 3 shoots hebben gedaan met/bij Mijke zegt denk ik genoeg. Zelfs de laatste keer, met een dwarse dochter die er echt geen zin in had krijgen we prachtige foto's! Ze is heel leuk met kinderen, en we zijn altijd erg tevreden met het resultaat. Dus bij twijfel gewoon doen :)

Kimberly van Doesburg
2 jaar geleden

Wij hebben een newborn fotoshoot gedaan en wauw wat een geduld heeft Mijke hiervoor. Heel professioneel, oog voor detail, geduldig, sociaal en goed met baby's. Zou haar zeker aanraden hiervoor! We zijn zo blij met de gave foto's die we hebben gekregen. En we komen zeker terug!! Een echte aanrader!

Ilona Grondman
2 jaar geleden

Wat een toffe fotograaf is Mijke! Wij hadden een gezinsshoot met onze pas geboren dochter. Er werd (met veel geduld) uitgebreid de tijd genomen voor het schieten van de perfecte ‘plaatjes’. Het resultaat is super, een mooie herinnering voor later.

Angelique Oude Luttikhuis
2 jaar geleden

Zo blij met fotoshoots die we bij Mijke konden doen. Zelfs onze 5-jarige boef die heel sterk reageert als er iets van hem wordt verwacht, was in no time op z'n gemak. En dat levert geweldige foto's op. Mijke weet juist ook de spontane momentjes mee te pakken.

Maaike Ter Haar
2 jaar geleden

We hebben als gezin meerdere shoots bij Mijke gehad. Onlangs heeft zij onze bruiloft vastgelegd. Dit heeft prachtige plaatjes opgeleverd! Ze is in staat om de emoties prachtig te vangen en heeft oog voor elk detail. Daarnaast blijf ik het knap vinden dat het haar lukt om iedereen uit ons gezin er mooi op te krijgen. Ik zou iedereen Mijke op zijn bruiloft gunnen!!

Sandra
2 jaar geleden

Meerdere fotoshoots bij Mijke gehad. Zwangerschaps, newborn, cakesmash en familieshoot. Ze weet precies iedereen op de foto te zetten hoe hij/zij is. Ze luistert goed naar de wensen en denkt mee. Zelfs met een hele grote groep heeft zij het geduld om het beste resultaat te krijgen. Ik kom zeker terug om mijn gezin/familie weer mooi vast te leggen.

Melissa Lokate
2 jaar geleden

Super leuke vrouw en geweldige foto's. 2 keer geweest met mijn gezin. En kom graag nog eens terug met ons nieuwste gezinslid.

Jacqueline Jansen-van den Noort
2 jaar geleden

Prachtige fotoshoot gehad, met mooie foto's als resultaat! Lieve fotografe met geduld om mens en dier mooi op de foto te krijgen!

Nikki Wolters
2 jaar geleden

Mijke, een mega lieve vrouw met engelen geduld en weet op het juiste moment het vast te leggen. Ben nog altijd blij met de jaarlijkse zwart/wit foto's van mijn zoontje. Zo zie je hem opgroeien. En zo dankbaar dat zij nog een mega mooie foto van mijn opa en zoontje heeft gemaakt waar de 90 jarige de bijna 1 jarige probeerde laten lopen.
Op naar nog heel veel meer mooie foto's en het engelen geduld

Shanna Rademaker
2 jaar geleden

Wij hebben bij Mijke een shoot gehad met ons zoontje van net 2.. Ze had een super mooie locatie en had een gave stoel mee. Mijn zoontje wou niet echt mee werken maar Mijke wist het zo te draaien dat ze prachtige foto's van hem en ons kon maken! Wij zijn super blij met de gave foto's.

Sabine
2 jaar geleden

Wij hebben meerdere shoots gehad bij Mijke. Mijke is een lieverd waardoor de kinderen op hun gemak voelen. Neemt de tijd om een foto te schieten en komt met veel ideeën. Er zitten altijd foto's bij die gebruikt kunnen worden om op te hangen zo niet weet ik dat ze de shoot opnieuw doet (wat bij ons nooit hoeft omdat er altijd wat moois tussen zit). Als je dus een leuke en mooie shoot wil moet je bij haar zijn!

Marije Blokzijl
2 jaar geleden

Ben je op zoek naar een fotograaf die geduldig (met kinderen), professioneel, sociaal, vriendelijk, makkelijk benaderbaar, betaalbaar is, unieke locaties voor shoots bedenkt en gewoon hele goede waardevolle foto's en trouwalbums maakt? Dan zit je bij Mijke meer dan goed. Ooit begonnen met een generatie-shoot bij Mijke, daarna nooit weer bij een andere fotograaf geweest. Ze is op vele mooie en bijzondere momenten in ons leven aanwezig geweest: tijdens en na de zwangerschap, diverse gezinsfoto's/minisessies en als hoogtepunt heeft ze onze bruiloft (de trouwdatum hing af van haar beschikbaarheid) fantastisch vastgelegd. Mijke is een absolute aanrader!

Riëtte Wolters
2 jaar geleden

Myke is een top fotograaf die bijzondere foto's maakt. De trouwfoto's van onze dochter of de reportage van opa die 90 wordt. En niet te vergeten de mooie foto's van de kleinzoons door de jaren heen. Hoop dat ze nog vele reportages gaat maken.

Nathalie Nijland
2 jaar geleden

Mijke Derks is een fantastische fotograaf! Lief, geduldig sociaal, gezellig en goed met kinderen! Het is dan ook niet voor niets dat wij ondertussen al wel 10 shoots(als het er al niet meer zijn) bij haar hebben gehad! Zwangerschap, newborn, bruiloft, moederdag, kerst, miniseries noem het maar op, wij staan vooraan 🤭. Ik raad haar echt iedereen aan!

Susanne
2 jaar geleden

Via via zijn we bijna 7 jaar geleden in contact gekomen met Mijke. Inmiddels meerdere foto-momenten bij Mijke laten maken en voor in de toekomst al een nieuwe shoot gepland. Mijke is een vrolijk, geduldig, gezellig persoon die heel fantastisch met kinderen om gaat!
De fotoshoot is altijd leuk om te doen en als je dan na een korte tijd de foto’s ontvangt ben ik altijd heel trots en dankbaar voor de spontane manier waarop de kinderen en wij als gezin zijn vastgelegd.
Mijke, bedankt en tot snel :-)

Chantal Wessels
2 jaar geleden

Mijke maakt (ongeveer) elke 2 jaar een fotoshoot van ons gezin.Ze maakt hierbij erg mooie foto’s en ook op een andere locatie. Zo heb je verschillende foto’s. Je maakt hele mooie foto’s!

Irene
2 jaar geleden

Van newborn shoot thuis tot verschillende mini fotosessies en shoots, Mijke doet het echt super en maakt prachtige foto's! Mijke neemt de tijd om iedereen op zijn gemak te krijgen en dan volgen de mooie foto's. We hopen snel weer een nieuwe shoot te plannen.

Rachelle
2 jaar geleden

Voor mijn babyshower als cadeau een fotoshoot naar wens gekregen bij Mijke. Mijke heeft me geholpen de juiste setting kiezen die helemaal bij ons past. Vorige week de shoot gehad. Onze kleine man was niet helemaal in z’n hum. Toch heeft ze het voor elkaar gekregen fantastische foto’s te maken. De foto’s waren snel klaar wat ook super fijn is!

Melanie Schuurman
2 jaar geleden

Een prachtige fotoshoot van onze familie laten maken bij Mijke Derks Fotografie!
Professioneel, Creatief en heel toegankelijk voor iedereen.
Mijke bedankt!

Inge bronsvoort
2 jaar geleden

Sinds onze dochter geboren is doen we jaarlijks een shoot bij Mijke.
Mijke neemt alle tijd voor de shoot, stelt kinderen op hun gemak en probeert ze op vele mogelijke manieren aan het lachen te krijgen.
Meerdere settingen en mogelijkheden qua foto’s. Tot nu toe alleen binnenshoots in de studio gedaan.
De foto’s zijn altijd van hele goede kwaliteit, mooi nabewerkt in kleur en zwart wit. Mijke levert de foto’s snel. Super tevreden

Belinda
2 jaar geleden

Vorig jaar een hele leuke fotoshoot gehad met de kinderen bij Mijke. Door haar enthousiasme heeft ze er een gezellig uurtje van gemaakt. Kids zijn (jong)volwaasen, maar ook zij zijn super tevreden. Mooie plaatjes geschoten. Een hele tevreden klant. Mijke, dank je wel....

Kim Funke
2 jaar geleden

Enige tijd geleden een fotoshoot gedaan in omgeving de Doelenstraat in Almelo tijdens het Golden hour. Het resultaat wat fantastisch! Meerdere mooie foto's uitgezocht van ons gezin, onze kinderen en opa en oma die 50 jaar getrouwd waren. Kiezen was lastig :)

Meike is een top fotografe. Prettig in de omgang en met alle geduld van de wereld. Ik kan iedereen aanraden een shoot bij haar te boeken. Je wordt niet teleurgesteld!