Zwanger

Je bent zwanger! Wat een bijzondere ervaring. Je buik groeit en in je buik zit een klein mensje verstopt. Hoe geweldig is het om deze bijzondere periode voor eeuwig vast te leggen en te koesteren. Dat kan via een zwangerschapsshoot. Samen bespreken we wat je graag zou willen, zodat het eindresultaat helemaal aan je wensen voldoet.

New Born

Alle clichés op de wereld zijn ineens waar. De liefde voor je pasgeboren kindje is onbeschrijfelijk groot. Helaas vliegt deze bijzondere tijd voorbij en voor je het weet is jullie kleine wondertje ineens zo groot al. Juist daarom bied ik deze New Born-shoot aan. Zo vergeten jullie nooit meer hoe jullie kleintje er in die eerste periode uitzag.

New Born Lifestyle

Die kleine handjes, die kleine voetjes en al het pracht aan dat kleine lichaampje. Dat wil je nooit meer vergeten! Anders dan de gewone New Born shoot is deze shoot minder geposeerd. Je hele huishouden worden bij deze shoot betrokken. Het voeden, het badderen en het knuffelen een uiteraard jullie pracht kindje. Alles wordt prachtig vastgelegd.