Welkom op mijn website. Ik ben fotograaf/videograaf en mijn naam is Mijke Derks. Ik woon samen met mijn man, twee zonen en dochter in Almelo. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie en sinds de geboorte van mijn oudste zoon is het echt mijn passie geworden. Ik vind het een uitdaging om het karakter en de emoties van een kind, volwassene of dier vast te leggen in mijn fotografie. Dat is mijn doel, bij iedere fotoshoot weer. Dit maakt het verschil tussen zomaar een foto en een foto die leeft en waar je naar blijft kijken. Een foto die gekoesterd wordt, nu en door de generaties die nog komen.

Neem rustig een kijkje op mijn website. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik het graag. En wie weet tot ziens voor mijn camera!

Het is jouw leven vastgelegd in kleur of zwart wit.

 

Werkwijze

Mijn kracht ligt met name in het fotograferen van bruiloften, bevallingen, familie's, baby's en kinderen. Voor mij is het belangrijk dat het karakter van het kind of de volwassene in de foto naar voren komt. Ik neem ruim de tijd voor een fotoshoot, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt en we samen een gezellige, ontspannen sfeer creëren, waarin iedereen lekker zichzelf kan zijn.

Je kunt gebruik maken van mijn knusse fotostudio aan huis of ik kom bij je thuis met mijn mobiele studio. Uiteraard is een andere locatie, bijvoorbeeld in de buitenlucht, ook mogelijk. Alles om de fotoshoot zo ontspannen mogelijk te maken. Tijdens de fotoshoot maak ik zoveel mogelijk gebruik van natuurlijk daglicht of mijn speciale studio lampen.

Wilt u graag komen met een grotere groep (meer dan vier personen), dan wordt de studioshoot verricht in een gehuurde ruimte of kiezen we een mooie buiten locatie.

Je ontvangt, nadat ik de foto's heb bewerkt, een linkje waarmee je de uitgekozen foto's digitaal in kleur en zwart-wit ontvangt, in groot formaat. Zo kun je de foto's altijd nabestellen in de door jezelf gewenste afmeting en/of hoeveelheid.